23 ledna 2006

Možnosti jak přijít k majetku - úvod

Je tolik možností jak přijít k majetku. Kterou z možností si vybrat?
Na začátku je dobré si stanovit kritéria. Např. vylučuji ilegální způsoby, čímž jsem se připravil o velmi rychlé způsoby zbohatnutí. Nebo vylučuji nemorální způsoby zbohatnutí, čímž jsem se pravděpodobně připravil o rychlé způsoby zbohatnutí. Z toho vyplývá, že tento blog asi nebude pro lidi, kteří hledají možnosti rychlého zbohatnutí. Navíc bych rád řekl, že jsem na Internetu viděl spoustu projektů, které se snaží poskytnout lidem možnosti přivýdělku. Bohužel se velmi často jedná o pár dolárků a ne o skutečné zbohatnutí. Při zapojení se do takových programů, člověk spálí spoustu drahocenného času a pořádný výsledek nikde. Hledám cesty a způsoby vedoucí k velkým bohatstvím jaké mají třeba Paul Allen, Henry Ford, Steve Jobs nebo Warren Buffett. Jsou to cesty dlouhé, ba dá se říci spíše životní poslání. Právě tyto cesty však vedou do největších výšin. Pokud chcete, můžete se připojit, protože společným dialogem se můžeme obohatit a pokusit se dobrat nových způsobů a cest zbohatnutí, které budou ku prospěchu všem.

3 Comments:

Anonymous Anonymní said...

Stačí jedno jediné registrace na www.brokers-job.cz a jste rovnou v kvadrantu I . 1 milion USD je btak pro Vás na dosah jednoho měsíce a pak .. to zaleží na Vás a Vašich ..

07 května, 2006 21:39  
Anonymous Anonymní said...

registrujte se a vydělávejte

http://bux.to/?r=tadamec

10 srpna, 2007 12:31  
Anonymous Anonymní said...

14.3.08 jsem to viděla v reálu ne u managera ale super nadšeného obyč.chlapíka z Olomouce.Dělá to od ledna a už má podanou výpověď z prac.poměru.Mě čeká teprve první školení ale už teď vím,že ji nejpozději k 1.7.08 podám také.No,z počátku milion USD určitě ne,ale hodně opatrný začátečník těch min. 35.000 - 40.000 udělá.Fakt je to bomba.

09 dubna, 2008 21:53  

Okomentovat

<< Home