17 října 2006

Můj pasivní příjem vzrostl více než desetkrát

Celý uplynulý kvartál jsem neblogoval. Za jediný kvartál se může udát mnoho změn. Je to jen na každém z nás. Je to hlavně o postoji a přístupu k životu. Během uplynulého čtvrtletí jsem změnil zaměstnavatele, zrekonstruoval další část domu (koupelna), pořídil si rychlejší internet a hlavně poprvé v životě okusil dvouciferný pasivní příjem (jednociferný dříve na úrocích v bance :-).
Když jsem před dvěma měsíci dal kontextovou reklamu na blog, byl to spíše takový experiment, jak bude bbkontext fungovat s blogger.com. A hle po dvou měsících 86.20 Kč. Vzhledem k tomu, že jsem si blogu vůbec nevšímal, tak to obzvláště potěší. Příjem tak byl vskutku pasivní, i když jsem trošičku profitoval z předešlé publikační činnosti. :-)
Pravidelné čtenáře snad trochu potěším, když se zmíním, že v následujících měsících nemíním pokračovat v pasivním experimentu a budu se snažit být i zde na tomto blogu aktivnější. To abych mohl větu v dnešním nadpise brzy zopakovat ;-)

4 Comments:

Anonymous Anonymní said...

Krásný pozdní večer,

jsem mile překvapen z toho, kolik lidí se dnes zajímá o pasivní příjmy...v branži ohledně pasivních příjmů se pohybuji cca 7let a musím říci, že se už nikdy nechci vrátit do práce, kde je to pouze o aktivním příjmu. Je velice příjemné vzpomenout si na tu dobu, kdy člověk překlápěl aktivní příjmy do pasivních(tedy kdy se postupně zvyšovaly pasivní příjmy a překročily výšku aktivních příjmů)...tuto situaci přeju zažít všem, kteří na tom pracují a je úplně jedno, v jaké společnosti pracujete.
Pokud ale chcete získat nejlevnější pasivní příjem v ČR za to, co už dnes děláte, rád Vám s cestou k finanční jistotě skrze pasivní příjmy pomůžu.
S pozdravem a přáním veleúspěšné budoucnosti,

Jiří Štěpánek, tel.: +420 722 122 666, stepanekjiri83@seznam.cz

08 srpna, 2010 00:10  
Anonymous Anonymní said...

A kolik vydělává web nyní? Po několika letech beze změny?

http://chci-penize.blogspot.com/

21 prosince, 2011 11:21  
Anonymous Anonymní said...


http://www.joinsomethingnew.com/cs/Libor

1. března spouštíme nový globální podnikatelský projekt. Participovat na výnosech může každý člověk bez hranic. Velká část obratu totiž bude rozdělena mezi lidi, kteří pomohou s jeho globálním rozšířením.

Představte si, že byste byli u zrodu platebních karet.
Představte si sebe, jak dnes na každé platební transakci získáváte malý podíl...

Nyní máte příležitost být na začátku nového globálního byznysu v oblasti technologických služeb, který si klade za cíl zlepšit život ve městech.

Nevyžadujeme ŽÁDNÉ poplatky ani závazky. Jen profitujte ze sdílení skvělé služby v rámci Vaší komunity. Je jenom na Vás, kolik času investujete a profitujete.
Připojte se zde: (zdarma a během 30s)
http://www.joinsomethingnew.com/cs/Libor, pošlu Vám podrobnosti.

PS: V dnešní době internetu není těžké získat pod sebe registrací stovky i tisíce lidí, pokud je registrace zcela zdarma. Tedy nyní místo sezení u TV věnujte pár minut o volném čase, sdílení tohoto nového projektu, u kterého máte potenciál zisku.
Více info u zájemců, Těším se :-)

30 ledna, 2013 22:10  
Anonymous Anonymní said...

Celosvětový projekt s potenciálem Facebooku či Googlu
Mobilní aplikace Liftago, propojuje řidiče Taxi a pasažéry.
Představte si, že byste byli u zrodu platebních karet.
Představte si sebe, jak dnes na každé platební transakci získáváte malý podíl...
Můžete mít příjem z každé jízdy pasažérů Taxi na celém světě, které registrujete přes váš odkaz.
Řekněte o tom a registrujte své známé, ale i neznámé lidi. Nejlépe je registrovat taxikáře, kterým denně sedají do auta spousty zákazníků.
Nyní máte příležitost být na začátku nového globálního byznysu v oblasti technologických služeb, který si klade za cíl zlepšit život ve městech.
Nevyžaduje to ŽÁDNÉ poplatky ani závazky. Jen profitujte ze sdílení skvělé služby.
Je jenom na Vás, kolik času investujete a kolik si vyděláte.
Registrovat se zdarma je možné zde : http://www.joinsomethingnew.com/cs/davidki

04 června, 2013 12:22  

Okomentovat

<< Home