02 ledna 2007

Chcivatu

Dnes bych chtěl hovořit o jedné začátečnické chybě. Jedná se o způsob myšlení. Když napíšete do vyhledávače chcivatu nebo do prohlížeče chcivatu.cz. Jaká myšlenka vám vytane na mysli? Proč si autor stránek zvolil zrovna takovouto značku? Chce snad autor stránek zbohatnout? Jak to chce udělat? Je jeho přáním získat bohatství a vatu a toto své přání vyslovil již v adrese stránek?
Ano, bylo to tak. Začátečnická chyba. Myslet jen na sebe a svá přání. Pochopit chcivatu jako jen své přání, je základní chyba myšlení chudých lidí. Chudých lidí, kteří chtějí získat bohatství a nezískají jej, protože myslí jen na sebe. Je třeba chcivatu chápat jinak. Můj vánoční dárek bylo pochopení rozměru chcivatu. Pochopení, že tento pojem vyjadřuje přání zísání bohatství pro všechny lidi, kteří si to přejí. Obohatit své okolí o myšlenky a postupy k získávání většího bohatství, svobodnějšího a plnohodnotnějšího života.
Pokud vám při napsání chcivatu vytanulo na mysli jako první "já chci vatu" a ne "chci vatu pro ostatní", pak je třeba své myšlení přebudovat tak, aby "chci vatu pro ostatní" byla první myšlenka, která vyplave z hlubin mysli. Je to ta nejjistější cesta k bohatství. Přát bohatství i ostatním lidem kolem sebe a v získávání bohatství je podporovat.

0 Comments:

Okomentovat

<< Home